Slide1 Firestone ofera o gama larga de materiale tehnice si comerciale Slide2 Pentru a garanta un produs de calitate superioara fiecare componenta a sistemului este supusa unor teste severe

Despre Noi

O tradiţie a calităţii şi excelenţei
Firestone Building Products se angajează să menţină tradiţia în calitate şi excelenţă moştenită de la fondatorul societăţii, Harvey S. Firestone.

Cercetare şi dezvoltare
Pentru a garanta un produs de calitate superioară, fiecare componentă a sistemului este supusă unor teste severe de către inginerii şi chimiştii laboratoarelor R&D ale Firestone.

Calitatea producţiei Firestone Building Products posedă cele mai performante echipamente. Cele două fabrici de EPDM au obţinut certificatele ISO 001:000 şi ISO 1001:00, care sunt dovada angajamentului Firestone pentru calitatea managementului şi grija pentru mediul înconjurător.
Membranele EPDM Firestone RubberGard® au obţinut marcajul de conformitate cu normele europene CE, care atestă faptul că aceste produse împreună cu metodele de producţie asociate sunt conforme cu cerinţele actuale în ceea ce priveşte rezistenţa mecanică şi stabilitatea, siguranţa în prezenţa focului, igiena, sănatatea şi protecţia mediului, siguranţa în timpul utilizării, protecţie fonică, economie privind consumul de energie şi reţinerea căldurii, aspecte legate de durabilitate, întreţinere şi identificare.
Calitatea instalării
Sistemul de hidroizolaţii Firestone EPDM RubberGard® este instalat doar de către aplicatori profesionişti, formaţi şi recunoscuţi de Firestone, care garantează o instalare conform standardelor Firestone.
Pentru a încuraja angajamentul acestora pentru calitate Firestone oferă şi răsplăteşte titulatura de Master Contractor celor care au dovedit o consecvenţă în calitatea instalării de-a lungul timpului.
Sistemul de hidroizolaţii Firestone EPDM RubberGard®, beneficiază din partea Firestone de o garantie material si manoperă de pana la 25 de ani.

Instruire şi educare
Firestone oferă colaboratorilor săi o varietate de programe educaţionale susţinute fie în centrul propriu de instruire din Bruxelles sau în diverse locaţii regionale. Obiectivul este de a familiariza aplicatorii cu toate aspectele legate de instalarea membranei EPDM. În plus, Firestone organizează şi seminarii pentru proiectarea sistemului şi calculul de necesar.

Asistenţă tehnică pe şantier
Firestone îşi extinde suportul acordat şi pe şantier. Tehnicienii Firestone oferă asistenţă la începutul lucrării, stabilesc specificaţiile instalării şi oferă instruire la faţa locului echipelor de aplicatori.

Suport tehnic şi comercial
Firestone oferă o gamă largă de materiale tehnice şi comerciale cum ar fi manualul tehnic care conţine sistemele de aplicare şi modalităţile de instalare, scheme CAD pentru detalii, fişe tehnice de produs şi un program de calcul de necesar de materiale. Pe scurt, Firestone oferă tot ceea ce este necesar pentru a stabili corect, a estima şi a instala un sistem de hidroizolaţie Firestone RubberGard® de calitate.

Doriti mai multe informatii despre hidroizolatii ?