mai 09 2016 0Comentariu
hidroizolarea fundatiei sera Petresti

Hidroizolatie fundatie, pivnita si beci

 

Hidroizolatie fundatie – hidroizolatie beci – hidroizolatie pivnita – Profesionisti

 

 • Avem  cele mai potrivite solutii tehnice pentru executarea lucrarilor de izolatie fundatiehidroizolatie demisolizolarea fundatiei cu membrana.
 • In aceeasi masura ne ocupam si de:  hidroizolatie beci pe interior, hidroizolatie subsol (izolatie pivnita ) sau izolatie soclu casa .
 • Profesionistii firmei va ofera  si  consultanta  privind  izolarea casei (fundatie casa) sau a beciului (izolatii beciuri) .
 • Va recomandam sa apelati la noi si pentru  lucrari de hidroizolatie fundatie casa noua  (izolatie temelie casa si beci) sau izolatie fundatie casa veche (hidroizolatie casa veche).
 • Aceleasi rezultate exceptionale avem si in cazurile de izolare beci pe interior  (izolatii subsoluri) sau a soclului casei (izolare soclu casa ).
 • La fel executam lucrari de hidroizolatii pentru case din lemn (fundatie casa de lemn) sau case traditionale (fundatie din piatra sau fundatie beton ).
 • Folosind membrana epdm Firestone nu numai la hidroizolarea acoperisurilor si teraselor se pot hidroizola si case mici si  baraci (fundatii case mici  ).

Hidroizolatie fundatie – hidroizolatie beci – Necesitatea hidroizalarii

 

 • Hidroizolatia fundatiei nu este un lux sau un moft ci este o necesitate imperativa.
 • Aceesi afirmatie este valabila si cand vorbim de constructia unui beci( izolatie beci interior, izolatie subsol, izolare soclu).
 • O constructie fara o fundatie hidroizolata cu mebrana epdm Firestone, in timp va avea  infiltratii de apa chiar si in cazul hidroizolarii unei hale industriale.
 • In consecinta, umezeala, mucegaiurile si igrasia vor prolifera si va vor ameninta sanatatea.
 • De asemenea, structura de rezistenta a constructiei poate fi afectata grav iar beciul (subsolul, demisolul) va fi inundat.
 • Lipsa hidroizalarii  beciului poate duce la afectarea instalatiilor electrice ale cladirii.
 • In aceste conditii, aspectul deplorabil al cladirii devine cea mai putin importanta dintre problemele dumneavoastra.

Hidroizolatie fundatie – hidroizolatii beci . Masuri suplimentare

 

In plus fata de hidroizolarea fundatiei si beciurilor cu membrana epdm Firestone mai sunt necesare urmatoarele masuri de precautie :

 • Terenul pe care este construita fundatia casei trebuie sa nu permita stagnarea apei (drenaj fundatie casa).
 • Sistemele de evacuare a apei sa permita scurgerea acesteia departe de fundatia casei (sisteme drenaj fundatii)
 • Indiferent de ce modele de beciuri este vorba conductele ce le strabat trebuie verificate atent pentru a evita infiltrarile (infiltratii apa fundatie).
 • Radacinile copacilor din trebuie verificate pentru a nu afecta temelia casei sau subsolul
 • La nevoie folositi un dezumidificator in demisolurile locuite.

Hidroizolatie fundatie – hidroizolatii beci . Sugestii

 
Pentru alte tipuri de hidroizolatii putei vizualiza si hidroizolarea aoperisurilor verzi sau a celor solare, ori containere modulare

Contactati-ne chiar acum la telefon, prin e-mail sau la sediul nostru din Bucuresti. La fel de usor butem fi gasiti si pe internet folosind expresiile :” hidroizolatie fundatie bucuresti” si ” hidroizolatie beci bucuresti” sau  “izolare beci“. si “izolare fundatie“,  ori” hidroizolare fundatie” .

In ceea ce privest preturile sunt utile : “pret fundatie casa” “fundatie casa pret“, ori “hidroizolatie fundatie soclu“, “hidroizolatie fundatie casa noua“.

Aceasta hidroizolare a fundatiei este o lucrare foarte importanta pentru orice imobil ce prezinta semne de umezeala sau care se afla in proximitatea unor surse de apa. Din experienta noastra de ani de zile va putem spune ca neglijarea hidroizolarii, atunci cand este cazul, poate produce consecinte grave.

Se mai poate cauta si “hidroizolatie fundatie caramida“, “hidroizolatie fundatie casa veche” sau “hidroizolatie fundatie pret mp” si “hidroizolatie fundatie beton“, “hidroizolatie fundatie din caramida“.

Pentru detalii tehnice “hidroizolatie intre fundatie si caramida“, “cost hidroizolatie fundatie” ori “hidroizolatie intre fundatie si zidarie” si “hidroizolatie la fundatie“.

 

Hidroizolatie fundatie – hidroizolatii beci – Montajul

 
Puteti apela cu incredere la noi, va vom face o experiza a situatiei si vom propune solutii optime de rezolvare. Realizarea proiectului revine in sarcina noastra pentru ca numai printr-o vizita la fata locului vom reusi sa ne facem o parare corecta si concreta asupra felului in care trebuie sa decurga lucrarea.
Dupa aceasta vizita se face un proiect ce trebuie sa tina cont de fiecare aspect si detaliu. Membranele trebuie sa acopere si protejeze orice denivelare, colt sau alte orificii ori forme neregulate ale suprafetei de aplicare. Faza montajului trebuie sa tina cont atat de forma suprafetei si materialele necesare realizarii hidroizolatiei, dar si de alti factori exteriori cum ar fi conditiile atmosferice. Vremea este un factor ce poate amana durata de executie a unei lucrari.
Montajul este realizat astfel incat sa nu existe nicio posibilitate ca apa sau umezeala sa se infiltreze in structura. Specialistii nostrii folosesc aparaturi si materiale speciale ce lipesc si etanseaza membrana perfect pentru a nu exista nicio problema. Dupa realizarea lucrarii va grantam ca nu vor fi probleme pentru ca membranele Firestone sunt de cea mai buna calitate si sunt garantate ca dureaza zeci de ani.
 

Hidroizolatie fundatie – hidroizolatii beci- Mai multe sugestii

 

Pentru membrane “hidroizolatie fundatie membrana“, “hidroizolatie fundatie manopera“, sau “membrana hidroizolatie fundatie pret” ori “montare hidroizolatie fundatie” si “hidroizolatie fundatie piatra“, “hidroizolatie placa fundatie“.

Alte cautari: “hidroizolatie pt fundatii“, “realizare hidroizolatie fundatie“, “solutii hidroizolatie fundatie” sau “hidroizolatie talpa fundatie“, “hidroizolatie si termoizolatie fundatie“, si “hidroizolatii fundatii vechi“.

Daca va intereseaza cum se face fundatia ori cum se izoleaza fundatia:  “fundatii” si “cum se face fundatia unei case

Pentru cei interesati de cum se construieste un beci  :”construirea unui beci“, “beci din caramida”  “beci in pamant“, “constructie beci langa casa“, “cum sa construiesti un beci” , “cum se face un beci

 Va oferim servicii de calitate si durabile.  Impreuna cu dumneavoastra la greu!

Hidroizolatie fundatie sau hidroizolatie beci rapida si sigura – numai cu membrana EPDM Firestone !

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Adaugati un comentariu