octombrie 31 2016 0Comentariu

Hidroizolatie terasa Izvorani

Hidroizolatie terasa in Izvorani! – Suprafata de aplicare a lucrarii a fost de 400 de m2 – Mecanismul de aplicare Lestat.
Am fost contactati sa ne deplasam la o lucrare in Izvorani pentru a hidroizola o terasa ce avea probleme cu scurgerile de apa. Scurgerile de apa sunt ceva destul de cumun, din pacate, pentru terasele neizolate corespunzator.

Hidroizolatie terasa cu sistemul Lestat – Modalitate de aplicare

 
Cand cautam pe internet termeni ca “hidroizolatie terasa“, suntem in situatia de a alege dintre diferite modalitati de izolare a teraselor. Dupa evaluarea initiala a lucrarii, s-a hotarat ce cel mai potrivit sistem de hidroizolare a terasei este cu mecanismul de aplicare Lestat.
A fost aplicata termoizolatia din polistiren expandat gros de 120 mm, dupa care s-a trecut la turnarea sapei de panta elicopterizata pentru o suprafata cat mai neteda.

Finalizarea lucrari de hidroizolare a terasei

 
Dificultatea lucrarii a fost crescuta datorita faptului ca aceasta se afla in apropierea lacului Snagov iar umiditatea atmosferica a fost foarte crescuta, mai ales dimineata si seara.
Datorita acestui lucru timpul de lucru s-a dublat. Memebrana EPDM s-a lipit la rece cu solutii ce, in mod normal, ar trebui aplicate in conditii fara umiditate. Astfel, o lucrare ce ar fi trebuit sa dureze 2-3 zile, a fost realizata in sapte zile.
Conditiile meteo joaca un rol important in orice proiect de constructie care se desfasoara in exterior. Dar, orice problema are o solutie, experienta ne-a ajutat, ca intotdeauna, sa ducem cu bine lucrarea la bun sfarsit si sa o realizam corect.
Din punct de vedere al executiei, hidroizolarea teraselor nu a avut un grad mare de dificultate, avand putine colturi scurgeri si aerisiri.
Apelati cu incredere la noi daca doriti o hidroizolare a terasei solida, executata corect cu materiale si aparatura de calitate!
 

Adaugati un comentariu