septembrie 15 2014 0Comentariu
izolatie acoperis bloc

Izolatie acoperis bloc – Fixare mecanica

izolatie acoperis blocIzolatie acoperis blochidroizolarea acoperisului blocului sau halei industriale se face prin mai multe metode. Una dintre aceste metode de amenajare a terasei se realizeaza prin fixare mecanica.
Sistemul cu fixare mecanica a membranei TPO Firestone se poate adapta doar unei modalitati de izolatie a acoperisului blocurilor ce pot sustine o greutate mica.
Hidroizolarea se realizeaza doar daca marginile terasei si panta acoperisului permite o astfel de lucrare.
 

Izolatie acoperis bloc – Avantaje

 
Membrana TPO de la Firestone are numeroase caracteristici ce conduc spre realizarea unei lucrari de izolare a acoperusului blocului perfecta.
Izolarea terasei exterioare cu aceasta membrana aduce imbunatatiri prin urmatoarele:

  • Rezistenta la vant

Aceasta caracteristica se refera la capacitatea membranei TPO de a se fixa foarte puternic de ansamblul pregatitor al lucrarii.
Izolarea acoperisului sau terasei blocului va fi foarte bine etansata si nu va lasa vantul sa patrunda pe sub aceasta si chiar sa patrunda  spre fundatie, pivnita sau beci. Patrunderea vantului poate umfla izolatia acoperisului blocului, creand premisele unei deteriorari

  • Flexibilitatea

Arhitecturile acoperisurilor si teraselor pot avea numeroase neregularitati date de pante, margini sau alte structuri construite.
Izolarea unui acoperis circulabil trebuie sa tina cont de aceste particularitati ale acoperisurilor blocurilor. Membrana TPO este foarte flexibila si poate suplini lipsa unui acoperis regulat prin adaptarea la suprafata nefinisata.

  • Membrana usoara

O caracteristica foarte practica a membranei hidroizolante este greutatea redusa. Izolarea acoperisului blocului sau halei industriale cu aceata membrana se face usor.
Transportul este realizat rapid datorita greutatii reduse. Manevrarea si aplicarea sunt usor de facut pt ca nu necesita o putere mecanica.

  • Pret scazut

Membrana TPO are costuri scazute, atat pentru material dar si in ceea ce priveste accesoriile si lucrarile premergatoare izolarii acoperisului.
Oricine este interesat si interogheaza internetul cu “izolatie acoperis bloc“, cauta si un cost decent pentru izolarea terasei.
Costurile unei lucrari de hidroizolare cu membrana TPO sunt scazute si sunt solutia ideala pentru cei ce-si doresc un raport pret-calitate excelent.
 

Izolatie acoperis bloc – Instalarea

Pentru a achiziționa cel mai durabil acoperiș TPO, asigurați-vă că membrana poate fi sudată la cel mai înalt interval de temperatură. Locul unde sudura este slabă este o zonă în care apar cele mai multe probleme cu membranele TPO. Umiditatea adecvată va asigura o productivitate mai mare și cusături mai fiabile. Iar mai multe cusaturi puternice înseamnă o capacitate mai mare de a rezista impotriva puterii de ridicare a vântului și mai puține scurgeri.
Un alt factor important este grosimea, doriți ca stratul superior al membranei TPO să fie mai gros. Acesta vă va costa mai mult, dar va elimina problemele viitoare, deoarece membranele mai groase oferă o protecție mai mare împotriva intemperiilor și a radiațiilor solare.
 
Instalare prin fixarea mecanica a membranei se realizeaza rapid si cu instrumente de ultima generatie ce fac timpul de aplicare foarte scurt.
Izolarea unui acoperis de bloc se face cu membrane de 2,44 mm ce se aplica peste suprafata initial pregatita pentru aplicare.
Fixarea mecanica se face prin intermediul unor placute metalice si a sistemului de prindere cu suruburi. Izolatia terasei se face prin suprapunerea membranelor, iar la imbinarea acestora se sudeaza mecanic.
 

Izolatie acoperis bloc – Ecologie

 
Pe măsură ce cererea de materiale pentru acoperișuri verzi sau solare continuă să crească, TPO este bine poziționată pentru a răspunde acestei nevoi, oferind clienților o soluție ecologică pentru izolarea acoperișurilor blocurilor. Proprietățile reflectorizante solare ale acoperișurilor TPO de culoare deschisă contribuie la reducerea pierderilor de energie din sistemele de climatizare.
În plus, reflectarea razelor ultraviolete ale soarelui duce la atenuarea efectului insulei termice în zonele urbane și contribuie la temperaturi mai scăzute ale interiorului și la aer curat, fără smog în exterior. De asemenea, polimerul TPO nu conține clor, care este periculos pentru mediu.
Iar în timpul producției nu sunt adăugate ingrediente care conțin clor. Foarte important, TPO este unul dintre puținele materiale de acoperire 100% reciclabile disponibile. Membrana poate fi complet reciclată și folosită din nou în procesul de fabricare a TPO. Ea revine încorporată în stratul de baza al unei noi membrane.
 

Izolatie acoperis bloc – informatii suplimentare

 
Membranele TPO sunt foarte potrivite pentru hidroizolarea acoperisului blocului sau halei industriale. Noi va oferim si alte variante de membrane EPDM de la Firestone ce pot fi folosite cu incredere.
Orice tip de produs veti alege de la noi, va asiguram ca izolarea acoperisului dumneavoastra se va face rapid si eficient, la costuri avantajoase.
Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cautari: “izolatie acoperis bloc pret“, “izolatie bloc acoperis“, “izolatie acoperis bloc” sau “cost izolatie acoperis bloc“, “firme izolare acoperis bloc” si “izolatie acoperis bloc iarna“, “izolatie acoperis la bloc“.
Alte cuvinte: “izolarea acoperisului la bloc“, “materiale izolatie acoperis bloc” sau “izolatii acoperis bloc pret“, “izolare acoperis bloc pret“, “izolatii acoperis” ori “izoalre acoperis“, “izolatie acoperis“, “izolare acoperis casa“, “izolare acoperis plat“.
De aemenea ne puteti gasi si in tara cu urmatoarele cautari: “izolatie acoperis bloc brasov“, “izolatie acoperis bloc buzau“, “izolatie acoperis bloc galati” sau “izolatie acoperis bloc constanta“, “izolatie acoperis bloc bacau“, “izolatie acoperis bloc cluj“. Alte orase: Timisoara, Craiova, Braila, Arad, Iasi, Ploiesti, Pitesti.
 

Adaugati un comentariu