februarie 24 2015 0Comentariu

Accesorii acoperis Firestone

Accesorii acoperis – accesorii pentru un sistem complet de fixare a membranei epdm Firestone pe terase si acoperisuri.

Firma noastra va pune la dispozitie o gama completa de accesorii ale sistemului EPDM RubberGard® pentru a raspunde tuturor exigentelor legate de diverse tipuri de terase sau detalii. Toate componentele necesare pentru un sistem de hidroizolatii complet sunt disponibile dintr-o singura sursa: Firestone Building Products.

Accesorii acoperis – Adezivi, masticuri, agenti de curatare, vopsele

 
1. Firestone Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe baza de neopren utilizat pentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM compatibile.

2. Firestone Water Based Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe baza de acril utilizat pentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM compatibile.

3. Firestone Lap Sealant HS este un mastic utilizat pentru etanseizarea si preotejarea mecanica a zonelor de lipire expuse si a detaliilor, conform specificatiilor Firestone.

4. Firestone WaterBlock Sealant este un mastic pe baza de butil folosit pentru etanseizarea prin compresie a finisarilor sau a amorselor de ape pluviale.

5. Firestone Pourable Sealer este un mastic poliuretanic, rezultat din doi componenti, utilizat pentru a etanseiza penetrarile dificil accesibile.

6. Firestone Splice Wash este un solvent utilizat pentru curatarea si pregatirea membranei EPDM murdare inainte de aplicarea adezivului Splice Adhesive.

7. Firestone AcryliTop Coating este o vopsea acrilica ce poate fi aplicata pe mebrana EPDM.

Accesorii acoperis – Accesorii pentru fixare membrana epdm

 
1. Firestone Coiled Metal Batten Strip este o banda din otel galvanizat lata de 25 mm, perforata la fiecare 75 mm, utilizata pentru fixarea mecanica a membranei. Banda este disponibila si în lungimi de 3,05m.

2. Firestone Termination Bar este un profil de aluminiu extrudat utilizat pentru fixarea si închiderea membranei pe atic.

3. Firestone Fasteners (diferite modele) sunt suruburi pentru fixare, compatibile cu sistemul.

4. Firestone V-Plates sunt placute din otel galvanizat late de 57 mm care permit fixarea membranei EPDM cu suruburi.

5. Firestone Insulation Plates sunt placute metalice pentru fixarea sistemului de termoizolatie de suport.

Adaugati un comentariu