Membrana hidroizolanta epdm Firestone

Membrana hidroizolantamembrana epdm . Firma noastra are expertiza necesara si privilegiul de a executa lucrari de hidroizolatii pentru acoperisuri si fundatii cu membrana epdm Firestone. Traditia si prestigiul firmei producatoare americane ne onoreaza si ne creeaza obligatii fata de clientii si partenerii nostri.membrana hidroizolanta

Prima hidroizolatie Firestone RubberGard a fost instalata pe acoperisul unei cladiri din Statele Unite inca din anul 1980 si este si astazi functionala. De atunci s-au produs si instalat mai mult de un miliard de metri patrati de cauciuc. Productia de cauciuc sintetic continua si in prezent  cu un succes comercial mereu in crestere.

Ce este membrana epdm ? Raspunsul nu este deloc  complicat :

Epdm EPDM ) reprezinta o membrana de cauciuc (cauciuc sintetic) produsa in foi de mari dimensiuni. Membrana din cauciuc sintetic are o compozitie chimica speciala ce o face deosebit de practica, rezistenta la intemperii si foarte longeviva.

Membrana hidroizolanta – membrana epdm. Utilizare

 

 • Membrana epdm Firestone este astazi extrem de folosita si apreciata in intreaga lume, din Golful Persic si Australia  si pana in Alaska si Siberia.
 • Membrana Firestone RubberGard are o gama larga de utilizari atat pentru acoperisuri si terase cat si la fundatii, beciuri, piscine si bazine ori pentru hidroizolarea halelor industriale.
 • Aceste membrane hidroizolante sunt  fel de utile si solicitate atat in domeniul constructiilor civile (locuinte, institutii publice si  comerciale) cat si la hale industriale sau amenajari agricole si piscicole.

Membrana hidroizolanta – membrana epdm. Calitati

 

 • Membranele epdm sunt special concepute pentru a se adapta celor mai exigente standarde de constructie actuale.
 • Membranele de cauciuc sunt foarte rezistente  si cu o durata de viata foarte lunga.( razele ultraviolete, ozonul nu le afecteaza vizibil)
 • Avand caracteristici chimice foarte stabile, suporta excelent conditiile atmosferice cele mai dure, ploi si zapezi abundente, geruri si calduri extreme.
 • Se instaleaza foarte rapid si extrem de simplu. (se produce in foi de pana la 61 de metri lungime si 15 metri lungime si nu necesita multe lipiri)
 • Sistemele de acoperisuri Firestone RuberGard va ofera diverse optiuni de instalare ale membranei.
 • Este surprinzator de flexibila si extensibila ( poate fi extinsa cu pana la 300% chiar si la -45 de grade Celsius)
 • Suporta si cele mai mari variatii de temperatura absorbind miscarile suprafetei pe care este instalata.
 • Membrana epdm Firestone este si foarte economica –  este ieftina si are costuri de instalare reduse.
 • Nu necesita intretinere iar in cazuri de urgenta poate fi rapid reparata  si dupa 30 de ani de la montare.
 • Membrana hidroizolanta ecologica este prietenoasa cu mediul inconjurator atat la fabricare cat si pe timpul instalarii si  duratei de folosinta.
 • Nu produce substante toxice fiind una din membranele hidroizolante cele mai indicate pentru acoperisuri verzi.
 • Este reciclabila putand fi folosita si pentru asfaltarea rutiera.
 • Este furnizata alaturi de gama de  accesorii pentru membranele EPDM RubberGard.

Membrana hidroizolanta – membrana epdm

 
Pentru alte tipuri de hidroizolatii puteti vizualiza si acoperisuri solare, ori hidroizolare containere modulare.
Pentru mai multe informatii despre calitatile acestui tip de hidroizolatie va rugam sa utilizati si cautarile in motorul google : “membrane epdm bucuresti” sau “membrane epdm de firestone” si “membrane epdm distribuitor“.

Ne puteti gasi si pentru “membrane hidroizolanta acoperis pret” sau “membrane hidroizolanta beci“, “membrane hidroizolante cauciuc” ori “membrane hidroizolanta cauciucata“, “membrane hidroizolanta terasa“. Tot aici  si “membrane hidroizolante subsol“, “membrane hidroizolanta pentru fundatie“.

Cele mai multe izolatii sunt adaptabile si suprafetelor neregulate, prin urmare, nu trebuie sa ne ferim sa realizam acoperisuri sau pivnite in care sa avem suprafete neregulate.

Se mai poate cauta si cu “hidroizolatie membrane epdm” sau “montaj membrane epdm“, ori “membrane epdm preturi” si “membrane epdm romania“, “membrane de epdm

Experienta noastra in hidroizolarea acoperisurilor si fundatiilor ne-au facut de-a lungul timpului sa fim solicitati si in alte zone decat Bucurestiul. Astfel, ne puteti contacta si pentru lucrari ce privesc intregul teritoriu al Romaniei. Putem fi prezenti si in Timisoara, Constanta, Buzau, Pitesti, Brasov, Sibiu, Cluj si in majoritatea oraselor.

Pentru mai multe detalii despre preturi : “membrane epdm firestone pret” sau si “membrane cauciuc epdm pret.”

Pentru cautari ce privesc materialul: “membrana de cauciuc sintetic epdm pret”, membrana hidroizolanta pentru acoperis“, “membrana hidroizolanta fundatie pret” sau “membrana hidroizolanta pret” si “membrana hidroizolanta acoperis“.

Contactati-ne chiar acum si  beneficiati  de  o veritabila  membrana hidroizolanta!

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.