mai 09 2016 0Comentariu

Acoperisuri solare

Hidroizolare acoperisuri solare – Utilitate

 

Acoperisul solar numit uneori si acoperis energie solara se obtine prin operatiunea de montare a unui set de panouri solare sau  tigle solare ( acoperis din tigla solara ).

Aceste panouri foltovoltaice se fixeaza pe pe sarpantele si terasele ce acopera si protejeaza constructiile private sau publice.
Acoperisurile solare se utilizeaza la scara mondiala si nu numai in marile orase, ca la inceputul epocii folosirii lor, ci aproape in orice coltisor de lume unde razele soarelui pot fi valorificate energetic.
Acoperisuri din panouri solare sunt din ce in ce mai prezente in tara noastra fiind des intalnite atat in mediul urban cat si rural.

Acoperis solar sau acoperis fotovoltaic, indiferent de denumirile cu care  preferam sa le folosim, acesta trebuie hidroizolat cu o membrana fiabila.
Membrana Firestone RubberGard® EPDM  este membrana hidroizolanta perfect adaptabila sistemelor de energie solara.

 

Acoperisuri solare hidroizolare – Tehnologie

 

 • Firestone RubberGard® EPDM  reprezinta un model de membrana flexibila ce se poate adapta cu usurinta tuturor sistemelor de producere a energiei solare, fiind excelente si pentru hidroizolarea halelor industriale.
 • Panourile solare (  modulele fotovoltaice) se monteaza fara nicio greutate direct pe membrana EPDM pe care firma noastra v-o furnizeaza.
 •  Accesoriile  Firestone RubberGard® EPDM se utilizeaza simplu  si eficient pentru  a etanseiza orice perforatii survenite la montare.
 •  Sistemul Firestone QuickSeam®  este  rapid si foarte util pentru a  se lipi direct pe membrana  EPDM, panourile fotovoltaice foarte subtiri, de tehnologie noua.

 

Acoperisuri solare hidroizolare – Beneficii

 

 • Sistemele solare pentru acoperisuri  produc energia ecologica atat discutat si solicitata la nivel european si mondial.
 • Acoperisurile solare sunt o sursa regenerabila de energie  si reduc  considerabile costurile legate furnizarea acesteia.
 • Sunt o resursa nepoluanta de energie contribuind la reducerea emisiilor de carbon din atmosfera.
 • Acoperisurile cu panouri solare creeaza  premizele favorabile pentru dezvoltare durabila a societatii.
 • Acoperisul solar este foarte sigur, nu are o masa a importanta,structura constructiilor nu este afectata prin montarea acestora.
 • Membrana Firestone RubberGard® EPDM aflata sub sistemele solare va opri si drena apele pluviale de pe acoperisul solar.
 • Acoperisul solar este o structura usoara, ceea ce inseamna  nu se pune problema suprasolicitarii constructiei pe care se monteaza.
 •  Acoperisul solar nu necesita eforturi deosebite de intretinere.

 

Hidroizolare acoperisuri solare – Informatii suplimentare

Pentru alte tipuri de hidroizolatii putei vizualiza si hidroizolarea aoperisurilor verzi ori containere modulare
Membrana Firestone RubberGard® EPDM   este singura recomandata pentru realizarea  unei hidroizolatii sigure a oricarui tip de acoperis solar – acoperis  fotovoltaic datorita hidroizolarii perfecte si duratei de viata foarte indelungate.

Specialistii nostrii sunt gata sa va ofere toate informatiile necesare despre aceasta, contactati-i cu incredere!

Pentru mai multe informatii folositi si cautarile in motorul google :  “acoperisuri cu panouri solare” si  “acoperisuri din panouri solare”   sau “acoperis energie solara”

 La fel de bine sunt utile si interogarile :  “acoperis panouri solare” si “acoperis panou solar” sau “acoperis din tigla solara”  si “panou solar acoperis“.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Adaugati un comentariu